Desfundare Canalizare

Lucram de peste 10 ani in domeniul instalatiilor de canalizare si suntem pregatiti, cu echipamente profesionale si personal calificat, pentru desfundare canalizare. Intervenim prompt si sigur pentru a rezolva problema canalizarilor infundate.

Desfundare coloane pluviale si menajeredesfundare-canalizare

  • desfundare coloane verticale
  • desfundare coloane subsol
  • desfundare canalizare vile, case, centre comerciale
  • desfundare sifoane de pardoseala

Desfundare Canalizare Menajera

Cauzele pentru care coloanele menajere se infunda sunt datorate faptului ca utilizatorii arunca diverse materiale care in timp colmateaza coloanele prin formarea de „dopuri”, rezultand refularea apei in locuinta. Pentru a preintampina problema desfundarii de coloana, cel mai indicat este sa evitam pe cat posibil aruncarea uleiurilor sau a produselor de igiena (pampersi, discuri demachiante, vata, servetele umede, etc.) deoarece acestea, in contact cu apa, se umfla neputand fi eliminate cu usurinta pe coloanele menajere.
Alte cauze ale infundarii coloanelor menajere mai sunt: materialul din care este construita teava (fonta), spargerea coloanei in pamant, dimensionarea gresita a coloanei de canalizare menajera etc.
Lucrand inca din anul 2005 in domeniul desfundarilor de coloane, va putem oferii solutiile optime pentru desfundarea cu succes a coloanelor pentru canalizarea menajera.

Desfundare Canalizare Pluviala

Desfundarea canalizarii pluviale este mai simplu de realizat decat desfundarea canalizarii menajere deoarece aceasta coloana are rolul de a prelua doar apa de ploaie nu si apa menajera, din acest motiv coloana are o durata mai lunga de viata. Infundarea coloanei pluviale poate surveni, in majoritatea cazurilor, la baza acesteia, acolo unde coloana verticala se intalneste cu coloana orizontala generala. Pentru desfundarea coloanei pluviale se poate interveni cu robotul cu presiune sau cu sarpele electric. Sarpele electric pentru desfundarea canalizarilor pluviale sau menajere este indicat sa se foloseasca pentru coloanele mai mari de 50mm pentru a putea sa curete teava de aluviuni iar robotul cu presiune este indicat sa se foloseasca pentru a spala teava.

Robotul cu presiune se foloseste cu precadere la desfundarea canalizarilor pluviale. La desfundarea canalizarilor menajere nu este indicat deoarece poate provoca inundatii in apartamente.

Rata de succes pentru desfundarea canalizarilor este de 95%! 

Suna la 0748.116.465 pentru a scapa de canalizarea infundata!

Etichete: desfundare canalizare, desfundare scurgere, desfundare tevi, desfundare fose septice, curatare canalizare, instalator autorizat in Bucuresti si Ilfov